Sunday, May 30, 2010

3 15 Wallpaper Terbaik Twitter



Baiklah, buat pertama kalinya aku nak kongsikan beberapa wallpaper terbaik Twitter. Aku jelajah punya jelajah sampai habis dan sekarang aku harap kamu berpuas hati dengan hasilnya. Oh ya, aku lupa nak kreditkan siapa creator sebenar wallpaper ini. Mungkin nanti aku edit balik entri ini.

Jangan lupa tukar wallpaper kamu.


1280x1024


1280x1029


1280x800


1600x1011


1600x1011


1600x1011


1600x1011


1600x1011


1600x1200 | 1280x1024 |1280x900


1280x1024


1440x900


1024×768 | 1280×800 | 1280×960 | 1280×1024


1024×768 | 1280×800 | 1280×960 | 1280×1024


1600x1200


1280x800

3 comments:

neyra shazeyra said...

yang last tuh penah tgk kat lappy jaws

Marzuki said...

@neyra shazeyra Yang ada dalam ni ada yang lama n ada yang baru. comel2 belaka.

i am innocent said...

lawa2... ^_^
nak tanye soklan luar topic skit bleh. merujuk pd wallpaper yg ke-7 dr last (yg burung dalam die ade word twitter byk2). ade sape2 tau x image camtu dipanggil ape n mcm mane nk buat, ade software atau ape2 ke? hehe sudilah jawabkan sekiranya ade yg tau.. sekian.. :)

apepun, nice wallpaper tu, saye amik wat wallpaper desktop trs. hehe tqiu~

 
Site Meter